Projektvezetés, projektmenedzsment, a ZELA Kft. alapítását megelőzően is kiemelt szerepet játszott munkatársaink életében.

Sikeres informatikai és tanácsadási projektek kötődnek ügyvezető igazgatónk nevéhez.  Szilágyi László gyakorló projektvezető, projektmenedzser, a Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ) egyik alapító tagja. Az elnökségben eltöltött évei szakmai és gyakorlati hátteret teremtettek a sikeres munkákhoz. Jelenleg a PMSZ számvizsgáló bizottságának elnökeként felügyeli a szervezet gazdálkodását.

2005-től a projekttervezés, projektirányítás és projektkontrolling szakterületen egyedi know how-ra épülő megoldás kidolgozásában, annak informatikai szoftverben történő leképezésében, piaci bevezetésében és kereskedelmi bevezetésében vettünk részt.

Gyakorlati tapasztalataink vannak MS Project, ProjectDirector, ProjectDirector Enterprise, ODOO szoftverek bevezetésében, használatában, üzemeltetésében.

A kereskedelmi munka megelőzi, vagy része a projekt megvalósításnak. Mindkét szakterület ismerete, a lehetséges szakmai szinergia unikális megoldásokat eredményez munkáink során.